Схарактерната си усмивка и неподвластен на времето чар Джулия Робъртс може

...
Схарактерната си усмивка и неподвластен на времето чар Джулия Робъртс може
Коментари Харесай

Мариноване и любовта на добрия мъж: Джулия Робъртс разкри тайната за вечна красота

С присъщата си усмивка и неподвластен на времето чар Джулия Робъртс може и да е икона на хубостта, само че не се взима прекомерно насериозно.  

Когато в изявление за английския Vogue я питат какво поддържа младежкия ѝ тип на 56 години, актрисата дава отговор с духовитост.  

" Мариноване. Слагам главата си в буркан всяка втора събота за 18 часа. Това прави чудеса, само че миризмата е ужасна ", майтапи се тя.  

Робъртс е на корицата на февруарския брой на английския Vogue. В изявление за списанието със сценариста на " Нотинг Хил " Ричард Къртис тя споделя за неостаряващата хубост, за " феминистките " избори, които е направила в кариерата си, и за това какво е чувството да си едно от най-известните лица в Холивуд.  

The Awkwardness Behind Notting Hill's Iconic Role
Watch News Julia Roberts' Candid Confession

— MPlixe65946 (@plixe6594619022)
" Води пълностоен живот ” 

Шегата настрани, само че Робъртс споделя, че ключът към младостта е в хората и прекарванията, които съставляват живота ѝ. Разбира се, генетиката също оказва помощ, счита тя.  

" Добрите гени, воденето на пълностоен живот и любовта на положителния мъж ", споделя тя пред изданието.  

" Вярвам, че брачният партньор ми ме обича и се грижи за мен по метод, който ме кара да се усещам извънредно щастлива. И постоянно, когато видиш някой, който е благополучен, няма значение на какъв брой години е ", споделя още тя. 

Светът значително познава Робъртс като " любимката на Америка " - купа, която последва звездните функции в обичани сантиментални филми като " Сватбата на най-хубавия ми другар ", " Хубава жена " и, несъмнено, кино лентата от 2001 година " Любимците на Америка ".

Извън този род Робъртс печели " Оскар " за най-хубава актриса през 2001 година за ролята си в " Ерин Брокович " и " Златен глобус " за най-хубава поддържаща актриса през 1990 година за ролята си в " Стоманени магнолии ", наред с други награди. 

Julia Roberts' Candid Confession: The Awkwardness Behind Notting Hill's Iconic Role
Watch News

— MPlixe65946 (@plixe6594619022)
" Те виждат нещо познато ” 

Това, че публиката я намира за близка, е нещо, което Робъртс осъзнава доста добре, за положително или неприятно. 

" Ще кажа, че мисля, че има нещо в мен, което постоянно разрешава на хората да се усещат удобно или да виждат нещо познато ", изяснява тя.

" Ако някой ме види в магазин за хранителни артикули и каже: " Защо си подстригала косата си по този начин? ", това не е тъй като се пробва да бъде недодялан. Това е, тъй като имат възприятието, че ме познават, че седнал съм зад тях в църквата всяка неделя ". 

" Това е възприятието, че разбираш някого, който не познаваш. Предполагам, че това, че наподобявам относително като себе си в множеството функции, ме изважда от лентата на персонажа-актьор. Но в никакъв случай не се усещам по този начин, като че ли играя себе си ", изяснява актрисата.  

The Shocking Reason Julia Roberts Almost Passed On Notting Hill
— HuffPost UK (@HuffPostUK)
В тази връзка Робъртс припомня на Къртис, че съвсем е отказала " неуместната " роля на филмовата звезда Анна Скот в " Нотинг Хил ", наричайки я " едно от най-трудните неща, които в миналото ми се е налагало да върша ".  

" Просто ми се стори толкоз неловко ", сподели тя за ролята, " даже не знаех по какъв начин да изиграя този човек ". Робъртс показва, че толкоз доста е мразела да се облича като кино звезда, че е избрала да носи личните си облекла в сцената, в която произнася станалата към този момент паметна имитация от кино лентата: " Аз съм просто едно момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обикне ".

Робъртс споделя, че е отказала да употребява дрешника, възложен на снимачната площадка, и е изпратила водача до жилището си с указания да претърси дрешника ѝ.  

ni siquiera me gustó tanto la peli como pensé que iba a ser pero no puedo creer lo linda que estaba julia roberts ahí miren lo que es esa sonrisa preciosa
— ⋆ (@spiderharri)
" Носех моите джапанки, дребната ми сладка синя кадифена пола, тениска и жилетка ", сподели тя.  

Робъртс разяснява и по какъв начин феминизмът се демонстрира в работата ѝ, като показва решението си да не снима голи подиуми във филмите.  

" Не желая да подлагам на критика избора на другите, само че за мен да не се събличам във филм или да бъда уязвима по физически метод е избор, който допускам, че върша за себе си ", споделя тя пред списанието. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР